Tarieven

Tarieven

Tarieven

Wat zijn de prijzen voor een onderzoek door FDRB? Welk tarief hanteert het FDRB? Naast de vraag of het FDRB het onderzoek kan verrichten zullen dit de meest voorkomende vragen zijn.

Omdat geen onderzoek hetzelfde is wordt in de meeste gevallen een inschatting gemaakt van de kosten waarbij een bandbreedte tussen minimale kosten en maximale kosten wordt aangehouden.

U ontvangt tijdig een update wanneer gaandeweg het onderzoek blijkt dat de minimale kosten worden overstegen, zodat u hier rekening mee kunt houden. Wanneer ook de maximale kosten zouden worden overstegen omdat bijvoorbeeld aanvullend onderzoek nodig is, wordt dit uitsluitend na overleg met u bepaald.   

Voor quickscans gelden vaste tarieven maar hierbij kunt u zelf vooraf bepalen hoeveel tijd er maximaal besteed mag worden. De deskundige zal daarbij aangeven of die tijd ook toereikend is.

Ten aanzien van lezingen en cursussen wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld, afhankelijk van de wensen met betrekking tot onderwerp, plaats en tijdsduur.

In het gratis intakegesprek kunt u uw zaak omschrijven en daarbij uw onderzoeksvraag stellen. Dit kan tevens per e-mail of middels het contactformulier. Ook kunt u uw onderzoeksmateriaal direct toesturen of uploaden.

Evenals het intakegesprek is het toesturen van materiaal geheel kosteloos en vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden en u bent niet verplicht een onderzoek te laten verrichten.

Wanneer er geen onderzoek wordt verricht, wordt het onderzoeksmateriaal onmiddellijk verwijderd.

FDRB
Verstuur via WhatsApp