Tactisch onderzoek

Tactisch onderzoek

Tactisch onderzoek

Is er sprake van een vermissing en heeft u hulp nodig bij tactisch onderzoek ? Kunt u ondanks bewijs van fraude geen aangifte doen omdat bewijs van betrokkenheid ontbreekt? Heeft u behoefte aan een onderzoek om bewijzen te vergaren?

Het FDRB werkt samen met diverse deskundigen waaronder ook enkele oud-rechercheurs en de bekende patholoog Frank van de Goot. Allen hebben zij jarenlange ervaring op het gebied van zowel forensisch als tactisch onderzoek.

Frank van de Goot verricht zeer regelmatig onderzoek naar vermissingen waarbij hij niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten actief is. Nadat zoveel mogelijk informatie en randomstandigheden in kaart zijn gebracht, worden ter plaatse onder meer looproutes, potentiële vindplaatsen of ontoegankelijke gebieden onderzocht.

Bij tactisch onderzoek kunt u ook denken aan onderzoek naar aanleiding van vandalisme, eventuele verbanden tussen meerdere vernielingen of branden maar ook aan onderzoek dat voortvloeit uit een forensisch onderzoek.

Wanneer bijvoorbeeld aan de hand van beeldonderzoek of fotovergelijkend onderzoek iemand geïdentificeerd is, is het mogelijk om middels het verrichten van tactisch onderzoek na te gaan of deze persoon inderdaad verantwoordelijk is voor de brand of vernieling.

Ook in gevallen van fraude of oplichting waarbij mogelijk een familielid is betrokken, kan het FDRB onderzoek verrichten. De ervaring leert dat in dergelijke gevallen wel aangifte van het feit an sich kan worden gedaan maar niet jegens dat familielid, om de simpele reden dat er (nog) geen bewijs is voor diens betrokkenheid.

FDRB
Verstuur via WhatsApp